Aescap Genetics

In januari 2022 start Aescap met een tweede biotech / life sciences beleggingsfonds, Aescap Genetics genaamd. De voordelen van Genetics geneesmiddelen zijn dat ze de oorzaak van een ziekte aanpakken in plaats van de symptomen te bestrijden. Zo kunnen niet alleen betere geneesmiddelen worden ontwikkeld, maar ook geneesmiddelen voor ziektes waarvoor momenteel nog geen behandeling voor beschikbaar is. Onder Genetics geneesmiddelen verstaan we RNA, gen- en celtherapie.

Er zijn momenteel zo’n 125 beursgenoteerde biotech bedrijven die reeds 50 Genetics geneesmiddelen op de markt hebben en er zijn er bijna 900 die reeds in mensen worden getest. En dat aantal neemt heel snel toe.

Aescap heeft sinds 2016 geïnvesteerd in beursgenoteerde Genetics bedrijven en dat met een bovengemiddeld resultaat. In het Genetics biotech beleggingsfonds zullen zo’n 15 beursgenoteerde bedrijven opgenomen worden die eerder het potentieel hebben binnen 3-4 jaar minimaal in waarde te verdubbelen. Het investment team van Aescap zal ook in dit fonds weer volop investeren bovenop de 30 miljoen die het in Aescap Life Sciences geïnvesteerd heeft.

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van investeringen in de Life Sciences markt, biedt Aescap Genetics investeerders de mogelijkheid om te beleggen in toekomstige winnaars in deze sector. Een investering in het fonds stelt u niet alleen in staat een goed financieel rendement te maken, maar maakt tevens de ontwikkeling van (betere) medicijnen mogelijk voor ziekten als ALS, Alzheimer’s, COPD, Diabetes, Kanker, Parkinson’s en vele anderen.

Het minimaal in Aescap Genetics te investeren bedrag bedraagt EUR 100.000,-. Voor vermogensbeheerders geldt er geen minimum investeringsbedrag, echter het minimumbedrag per storting dient EUR 10.000,- te zijn (dit kan echter over meerdere investeerders verdeeld worden). Investeerders kunnen wekelijks in en/of uit het fonds stappen. Wilt u ook profiteren van wat ook door artsen en wetenschappers als ‘the next big thing’ in geneesmiddelontwikkeling wordt gezien, neem dan contact met ons op via service@aescap.com of bel +31 6 15 07 14 15.

ISIN Code Aescap Genetics: NL0015000PS9

Bloomberg: AESCGEI NA Equity

Aescap Genetics