Investeren

Hoe initieel in te schrijven als investeerder in de Aescap fondsen?

Een investering in een van de fondsen vindt plaats door het inzenden van het inschrijfformulier aan IQEQ Financial Services B.V, emailadres: beleggingen@iqeq.com. IQEQ Financial Services B.V is verantwoordelijk voor zowel de fonds- als participantenadministratie van Aescap Life Sciences en Aescap Genetics. Parallel aan het insturen van het inschrijfformulier, dient uw deelnamebedrag overgemaakt te worden naar of de wettelijke eigenaar van het Aescap Life Sciences fonds ‘Stichting Aescap Life Sciences’, bankrekeningnummer IBAN: NL51ABNA0494667826, onder vermelding van ‘Investering in Aescap Life Sciences’, of de wettelijke eigenaar van het Aescap Genetics fonds ‘Stichting Aescap Genetics’, bankrekeningnummer IBAN: NL91ABNA0107369192, onder vermelding van ‘Investering in Aescap Genetics’.
Deze informatie staat ook vermeld op het inschrijfformulier.

Het minimale inschrijfbedrag is €101.000,-. Voor vermogensbeheerders er is geen minimum investeringsbedrag, maar het minimumbedrag per storting dient EUR 10.000,- te zijn (dit kan echter over meerdere investeerders verdeeld worden). Na ontvangst van uw inschrijfformulier en betaling ontvangt u van IQEQ Financial Services B.V., na afronding van hun ‘client due diligence’, een bevestiging van uw investering. U ontvangt ook emails met een unieke gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u te allen tijde toegang heeft tot uw persoonlijke informatie aangaande uw investering via de website van IQEQ.

Hoe maak ik een additionele investering in Aescap?

Voor het maken van een additionele investering in een van de Aescap fondsen dient u gebruik te maken van hetzelfde rekeningnummer als waarmee u voorheen een investering in een van de Aescap Life Sciences fondsen heeft gemaakt. Het bedrag van de additionele investering kunt u overmaken aan ‘Stichting Aescap Life Sciences’, IBAN: NL51ABNA0494667826, onder vermelding van ‘Investering in Aescap Life Sciences’, of ‘Stichting Aescap Genetics’, bankrekeningnummer IBAN: NL91ABNA0107369192, onder vermelding van ‘Investering in Aescap Genetics’. Een additionele investering kan tot tweemaal per maand worden gemaakt.

Investeren