Investeren

Hoe initieel in te schrijven als investeerder in Aescap Life Sciences?

Instappen in het fonds (of uitstappen) kan steeds op de 14e en laatste dag van de maand, parallel met de bepaling van de NAV (net asset value) waarde van het fonds op de eerstvolgende handelsdag. Een investering in het fonds vindt plaats door het inzenden van het inschrijfformulier aan IQEQ Financial Services B.V, emailadres: beleggingen@iqeq.com. IQEQ Financial Services B.V is verantwoordelijk voor zowel de fonds- als participantenadministratie. Parallel aan het insturen van het inschrijfformulier, dient uw deelnamebedrag overgemaakt te worden naar de wettelijke eigenaar van het fonds ‘Stichting Aescap Life Sciences’, bankrekeningnummer IBAN: NL51ABNA0494667826, onder vermelding van ‘Investering in Aescap Life Sciences’.

Het minimale inschrijfbedrag is €101.000,-. Voor vermogensbeheerders er is geen minimum investeringsbedrag, maar het minimumbedrag per storting dient EUR 10.000,- te zijn (dit kan echter over meerdere investeerders verdeeld worden). Na ontvangst van uw inschrijfformulier en betaling ontvangt u van IQEQ Financial Services B.V., na afronding van hun ‘client due diligence’, een bevestiging van uw investering. U ontvangt ook emails met een unieke gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u te allen tijde toegang heeft tot uw persoonlijke informatie aangaande uw investering via de website van IQEQ.

Hoe maak ik een additionele investering in Aescap Life Sciences?

Voor het maken van een additionele investering in Aescap Life Sciences dient u gebruik te maken van hetzelfde rekeningnummer als waarmee u voorheen een investering in Aescap Life Sciences heeft gemaakt. Het bedrag van de additionele investering kunt u overmaken aan ‘Stichting Aescap Life Sciences’, IBAN: NL51ABNA0494667826, onder vermelding van ‘Investering in Aescap Life Sciences’. Een additionele investering kan tot tweemaal per maand worden gemaakt.

Investeren